Bravura_djungel_2-1

News

Ett kundföretag i fokus

av Bravura

Itello – nya generationens lösningar för bank, fond och försäkring
Glad start för dig som är tillbaka efter semestern! I detta blogginlägg vill vi berätta om Itello, ett kundföretag som vi jobbat länge med och som vi känner lite extra starkt för. Genom åren har vi rekryterat inte mindre än 26 talangfulla utvecklare, testare och supportspecialister till Itello. Vi har frågat Karolina Hoti, ansvarig rekryterare, om Itello som arbetsplats.

Hej, Karolina, hur skulle du beskriva Itello?
- Itello är ett roligt företag att jobba på! De utvecklar och tillhandahåller ett eget affärsystem, Inca, inom pension, fonder och försäkring. De arbetar för att systemet ska vara så robust som möjligt vilket innebär fokus på säkerhet och mycket kontakt med kunder såsom banker och försäkringsbolag. Därför finns det en stor utvecklingsavdelning, nästan häften av företaget arbetar med vidareutveckling, nyutveckling och förvaltning av affärsystemet. Förutom utvecklare har de en stor supportavdelning som jobbar med felsökning och avancerad support till kunder.
Vilka personer trivs bäst här?
- Alla personer som jag har hjälpt till att rekrytera till Itello har varit riktigt reko och trevliga personer! Gemensamt är att de har varit personer som vill vidareutvecklas, lära sig nytt och som gärna delar med sig av sin kunskap till andra. De som skulle trivas bäst på Itello är de som brinner för problemlösning, och inom programmering specifikt för att skriva ”förvaltningsbar kod” – enkel, robust och långsiktig.
Kan du beskriva deras kultur?
- Det är en riktigt schysst arbetsplats – folk trivs väldigt bra och de har en låg personalomsättning. Man får snabbt ett eget brett ansvarsområde och det brukar innebära att nya medarbetare som vill mycket snabbt börjar växa inom företaget.

Läs mer om Itello på deras hemsida, www.itello.com.
Är du intresserad av att jobba på Itello? Skicka ett mejl till Karolina här!

karolinablogg