Bravura_djungel_2-1

News

Träffa Parissa, strategic business developer på Bravura

av Bravura

Parissa har på knappt tre år gjort en spikrak karriär uppåt i Bravuras säljorganisation, från account manager till senior account manager till en roll som strategic business developer. Vi har pratat med henne om vardagen på Bravura och hur hon tagit sig till sin nuvarande tjänst.

Hej Parissa! Du jobbar som strategic business developer, kan du berätta om din roll?
- Det innebär att jag stöttar hela organisationen, både sälj- och leveransavdelningen, vad gäller samarbeten med våra stora företagskunder. I korta drag innebär det att säkra affärerna i form av kvalitet, leverans och avtalsvillkor. Det gör jag främst genom att hålla en hög närvaro hos, och bra dialog med, våra kunder.

Berätta om vägen till tjänsten du har idag.
- Jag började som account manager och team leader på Bravura hösten 2011 och blev sedan senior account manager efter cirka 1,5 år. I november 2013 fick jag rollen som strategic business developer, som var en ny roll hos oss. I takt med att vår organisation växer kommer det upp nya behov vilket möjliggjorde för den här tjänsten.

Vad har du för bakgrund före Bravura?
- Jag har en civilekonomexamen från handelshögskolan i Göteborg. Efter examen började min karriär med tre år på PwC, där jag var managementkonsult.

Vad är det bästa med ditt jobb?
- Det bästa med mitt jobb är att jag får göra det allra bästa jag vet; göra affärer. Och det får jag göra i en miljö med högt tempo och nära till skratt.

Vad är det som gör att du trivs på Bravura?
- Fördelarna med att jobba i ett medelstort bolag är att din initiativförmåga och handlingskraft sätts på sin spets. Gillar du det kommer du att stormtrivas på Bravura. Här får dina idéer gehör, det gäller alla och stora som små initiativ.
Parissa_bloggbild

Som account manager på Bravura ligger ditt fokus på att bygga starka långsiktiga relationer och arbeta strategiskt mot kund. Arbetet innebär stort eget ansvar och du bygger själv upp din kundstock genom nykundsbearbetning. Hos oss får dina idéer gehör - vi vill gärna att du tar egna initiativ och stort ansvar redan från start när du börjar hos oss.

Låter det som något för dig? Sök till tjänsten som account manager hos oss! Till annonsen. Är inte säljyrket din grej? Ta gärna en minut till att fundera över om någon du känner som skulle vara intresserad! Eller sök en annan tjänst hos oss, läs mer om vår företagskultur på vår karriärsida.