Bravura_djungel_2-1

News

På träningsbanan med Frida Persson

av Bravura

Vi följde med Frida Persson, den duktiga elithäcklöperskan som vi sponsrar 2014, till träningsbanan en solig majdag. Det blev en dag full av energi! Utöver friidrottande på elitnivå läser Frida på Handelshögskolan och hinner dessutom jobba en del extra på Bravuras kontor. Somliga kanske undrar hur hon orkar? Frida verkar däremot inte ha några problem med att hålla sin energinivå ständigt på topp. Vi passade på att prata lite med Frida om hur hon jobbar med sina mål.

Frida5111Webb

Hur tänker du kring dina professionella och personliga mål?
- Om jag ska lyckas med mina mål som elitidrottare är det nödvändigt att fokusera på delmålen. För att nå dit jag vill, nå min dröm, måste jag fokusera på mina delmål, prioritera rätt och tänka positivt. Jag måste vara medveten om att vägen inte alltid är spikrak, ibland behöver jag ta ett steg bakåt för att sedan kunna ta två steg fram.

På Bravura delar vi ett driv att vilja göra resultat, vilja utvecklas och vilja vara bäst. Vi tror att en förutsättning för att nå de resultat man vill är att sätta upp mål, kortsiktiga och långsiktiga. Genom att göra en handlingsplan och sätta upp realistiska delmål på vägen blir det lättare att hålla rätt riktning mot slutmålet. Vilka är dina mål, exempelvis när det gäller din karriär? Och vilka delmål behöver du sätta upp för att kunna nå dem?

Läs mer om hur vi på Bravura arbetar för att bli bäst på det vi gör här. Läs tidigare inlägg om Frida här:
Frida vinner SM-guld
Bravura sponsrar Frida Persson 2014

Frida5202_besksmal

inspiration