Bravura_djungel_2-1

News

Semla hela veckan!

av Bravura

I tisdags var det fettisdagen. Igår, dagen efter, var vi fortfarande sugna på dessa små underverk som även kallas fastlagsbulle, fettisdagsbulle eller hetvägg (om den äts med varm mjölk). Glädjen på Stockholmskontoret var stor när Christina Gyllner, vinnare av Hela Sverige bakar och tidigare konsult hos Bravura, kom och bjöd på en härlig semmelfest. Är du förtjust i goda bakverk och vill ha inspiration? Besök Christinas blogg Baked with style. Tack Christina för de goda semlorna!

Vill du också ha semmelfest på jobbet? Läs mer om hur det är att jobba på Bravura på våra karriärsidor. Där kan du läsa om hur det är att vara konsult på Bravura, vilka roller som finns internt hos oss och hur vi beskriver vår företagskultur. Du kan också träffa några av våra medarbetare. Trevlig läsning och fortsatt trevlig semmelvecka!

Semmeldag

nyheter