Bravura_djungel_2-1

News

Rätt talang till rätt företag

av Bravura

Ett företags framgång och konkurrenskraft har med medarbetarna att göra och nivån av arbetsglädje och motivation i organisationen är i många fall avgörande. Därför tror vi på att identifiera och utveckla talanger som en investering till framtiden - inte bara som kortsiktig arbetskraft.

Två vanliga begrepp inom HR och rekrytering är talent management och talent retention som handlar om hur man attraherar, utvecklar och behåller talangfulla medarbetare med relevant kompetens i organisationen. På vår karriärsida kan du läsa om hur vi arbetar med talent management i vår egen interna organisation. Bravuras synsätt är att organisationen ska utveckla individen, vilket för oss betyder att möjliggöra för varje medarbetare att självständigt driva sin utveckling framåt.

Vår uppgift
När vi rekryterar och bemannar åt våra kundföretag använder vi oss av vår gemensamma erfarenhet för att matcha kandidaters kompetens och intresse mot kundföretagens behov och möjligheter. Vi ser vår roll som en katalysator mellan arbetsgivare och medarbetare där båda parter har möjlighet att utveckla varandra. Vi vill att det ska gå bra för våra kundföretag och vi vill se våra kandidater växa i sina nya roller. Vi tror på rörlighet på arbetsmarknaden för att låta rätt talang hitta till rätt företag.

Just nu har vi ett hundratal lediga tjänster för dig att ta del av, kanske hittar du din nästa arbetsgivare i vår jobblista?

Nyexad inom data/it?
Bravura har kontakt med flera företag som kontinuerligt söker nya talanger inom data/it; ingenjörer, utvecklare och tekniker. Just nu satsar vi extra för att hitta talanger inom området. Har du nyligen tagit examen inom data/it är du varmt välkommen att registrera dig hos oss för att att få din kompetens och dina intressen matchade mot våra kundföretags behov. Vi vill göra vårt bästa för att koppla ihop dig med företaget som behöver just din talang!

Läs mer och ansök idag via länken. Vi hör av oss till dig med mer information efter din ansökan och du kommer även att få mer tips och användbara råd om hur du hittar och identifierar framtida karriärmöjligheter!

bellman13_innan_SV_crop