Bravura_djungel_2-1

News

Träffa en av våra sales trainees!

av Bravura

Då och då i bloggen gör vi nedslag i våra medarbetares vardag. Den här gången har vi träffat Emeli Trygg, junior account manager på Bravura i Göteborg och en av deltagarna i vårt Sales Trainee Programme med start i augusti 2013. Vårt traineeprogram är framtaget för att ge dig som säljtalang en bra start i karriären. Under sex månader genomgår du en gedigen säljutbildning, får stöd och coachning samt blir certifierad inom professionell försäljning av Dale Carnegie.

EmeliTrygg_fril_SVblogg
Hej Emeli! Berätta, hur ser en vanlig arbetsdag ut för dig?
- Min arbetsdag består i huvudsak av två saker; dels att vara ute på kundmöten och dels att ringa och boka in möten med kunder. I snitt ska vi ha ungefär tio möten i veckan, så 2-3 möten om dagen ska vi försöka hålla. När jag inte är ute och träffar kunder kontaktar jag nya kunder och prospekterar, vilket handlar om att hitta och kontakta potentiella kunder.

Vad är det mest utmanande i ditt jobb?
- Det är att få processen att gå hela vägen, det är många delar som hänger ihop. Från prospektering till en godkänd offert är det ganska många steg och utmaningen är att lägga tillräckligt med krut på alla delar. Jag trivs med att ansvara för hela processen.

Hur har traineeprogrammet och säljrollen varit hittills?
- De utbildningar vi får, både genom Dale Carnegie och internt, har varit otroligt givande och även avgörande för att komma in så snabbt och bra i rollen som jag har gjort. Nu har jag redan flera godkända offerter efter två månader, det hade jag inte förväntat mig. Innan jag började traineeprogrammet trodde jag att telefonen skulle vara skrämmande och såg det som en utmaning att ringa och boka möten. Men nu tycker jag att det är riktigt roligt att ringa och framför allt ser jag poängen med att göra den biten själv.

Slutligen, vad är det bästa med ditt jobb?
- Först och främst är det företaget i sig, kollegorna och vår kultur här. Det är kul att komma till jobbet! Men framför allt är det jätteroligt att jag drar in uppdrag som genererar arbete och affärer. Det är det bästa!

Tack för att du delade med dig Emeli, vi önskar dig fortsatt lycka till!

Kanske är du vår nästa sales trainee? Läs mer om programmet här!