Bravura_djungel_2-1

News

Träffa en av våra medarbetare!

av Bravura

Är du nyfiken på vilka personer som döljer sig bakom Bravura? Vilka som skickar information till dig om en rekryteringsprocess, vem som svarar när du ringer eller vem vår vd är? Från och med nu kommer vi då och då i bloggen att göra nedslag i våra internmedarbetares vardag. Först ut är Josephine Johansson, bemanningsassistent i Stockholm sedan januari 2012.

- Hej Josephine! Hur ser en vanlig arbetsdag ut för dig?
- Eftersom jag inte är på kontoret varje dag brukar jag börja dagen med att stämma av med konsultchefsteamet vad som har hänt sedan sist jag jobbade. Det hinner hända mycket på några dagar och jag vill veta hur det gått för de kandidater och i de rekryteringsprocesser jag jobbade med senast. En vanlig dag går jag exempelvis igenom ansökningar och kontaktar kandidater, håller intervjuer och tar referenser till de olika konsultcheferna som jag stöttar. Det blir också en hel del schemaläggningsadministration för att bemanna våra studentpooler.

- I sommar har du jobbat heltid flertalet veckor, vad har du gjort då?
- I sommar har jag vikarierat för konsultcheferna i mitt team och därmed haft ansvaret för hela rekryteringsprocesser – från ax till limpa. Jag har rekryterat personal, främst inom kundservice, marknad och ekonomi. Mycket av den dagliga verksamheten har gått till att kontakta kandidater, konsulter och kunder.

- Du jobbar cirka två dagar i veckan parallellt med heltidsstudier till personalvetare. Hur gör du för att kombinera studier och arbete?
- Att jobba och studera samtidigt gör att jag måste strukturera och planera min tid för att hinna med allt, men det är också väldigt utvecklande. I och med att jag arbetar med något som går i linje med vad jag studerar gör det att jag har mycket nytta av jobbet i mina studier och vice versa. Det blir blandad teori och praktik, vilket är väldigt roligt och lärorikt!Josephine
Josephine Johansson, bemanningsassistent på Bravuras kontor i Stockholm


Vill du jobba hos oss?
Vi är övertygade om att det är våra medarbetare som är den största skillnaden mellan oss och andra företag med samma erbjudande. Därför är vi alltid intresserade av att komma i kontakt med dig som är driven, engagerad och intresserad av Bravuras verksamhet. Vårt företag växer och inte sällan behöver vi rekrytera nya medarbetare till något av våra kontor i Stockholm, Göteborg eller Malmö. De senaste vakanserna internt hos oss är rekryterare, konsultchef och rekryteringsassistent till Stockholm.

Läs mer om tjänsterna via länkarna!


Junior konsultchef till Bravura
Rekryteringsassistent till Bravura
Rekryterare med affärsintresse till Bravura