Bravura_djungel_2-1

News

Vi lanserar stolt vår nya hemsida!

av Bravura

Bravuras hemsida har fått sig ett rejält lyft! Vår nya design är anpassad efter vad du besökt oss för att göra – att söka jobb! Vi har lagt fokus på att ytterligare förenkla och förbättra hela jobbsökarprocessen. Vi vet att det kan vara kämpigt att söka jobb, och att det ibland kan kännas hopplöst bland alla annonser, personliga brev och registeringsformulär. Därför är vår nya design anpassad så att du som jobbsökare ska få en snabb, enkel och responsiv upplevelse.

Vi har uppdaterat funktionerna på sidan med våra utannonserade tjänster för att säkerställa att du med lätthet kan navigera mellan tjänsteområde och arbetsort. Vi har även gjort det, om möjligt, ännu lättare att söka jobb! Nu är det enkelt att överblicka hela registreringsprocessen och snabbt gå vidare till vad du besökt oss för att göra – ta ett steg närmre ditt nästa drömjobb.

Vi vill också att du ska få veta vilka vi är, och därför är alla fotografierna tagna på vårt Stockholmskontor, med undantag på de från rymden – ännu har ingen Bravurian satt sin fot på månen. Kanske är det din nästa konsultchef du kan skymta i kontorslandskapet eller annars en företagssäljare från Bravura du just bokat möte med?

Vill du komma i kontakt med vår ledningsgrupp, kan du enkelt hitta deras kontaktuppgifter här. Söker du inspiration och vill veta mer om några av alla personer vi har hjälpt vidare till nya jobb, så går du via denna länk. Har du frågor om vår verksamhet och om att söka jobb hoppas vi att vår FAQ kan hjälpa dig vidare!

nyheter