1. BRAVURA
  2. Karriär
  3. Jobb som resande servicetekniker hos TRUMPF

Jobb som resande servicetekniker hos TRUMPF

Vill du bli en del av ett internationellt marknads- och teknologiledande bolag inom verktygsmaskiner och laserteknik? Är du en teknikintresserad person som trivs med variation och många kontakter i arbetet? TRUMPF erbjuder dig en roll där du utvecklas brett inom flera tekniska områden med frihet under ansvar.

Images by TRUMPF Group

Om jobbet

Som resande servicetekniker tillhör du ett team om 40 personer. Du jobbar ute i fält och är ansiktet utåt hos kund, där du ansvarar för förebyggande underhåll, reparation och installationer av någon av TRUMPFs olika teknologier inom laser-, kantpress-, och stans-/kombimaskiner. Ditt arbetsområde ute täcker Sverige och Norge.

Din introduktion börjar med en gedigen utbildning, dels med en kollega ute i fält, samt med företagets introduktionsutbildningar i Tyskland, Österrike eller Schweiz. TRUMPF erbjuder dig en långsiktig och löpande teknisk kompetensutveckling och du kommer genom utökade arbetsuppgifter och utbildningar ta dig an alltmer komplicerade uppdrag på ett självständigt sätt.

Några av dina förmåner

Eftersom det är en resande tjänst erbjuds du tjänstebil, alternativt förmånsbil, samt traktamente. Du får även löpande och långsiktig teknisk kompetensutveckling.

Tjänstebil / förmånsbil

Traktamente

Kompetensutveckling

Din utbildning, erfarenhet och egenskaper

Vi söker dig med:

  • Avslutad gymnasieutbildning, gärna eftergymnasial utbildning inom relevant område såsom el, mekanik eller automation
  • Arbetslivserfarenhet av tekniskt arbete inom el, laser, mekanik, automation eller hydraulik
  • Språkkunskaper - Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska
  • B-körkort

Meriterande med tidigare erfarenhet inom svets- och plåtbearbetning som operatör/underhållstekniker

Mer om dig vi söker

Du är en person som tar ansvar för dina arbetsuppgifter, utförandet av dessa och säkerställer att alla blir slutförda i tid. Du ser värdet av att planera och driva ditt arbete framåt och ber om hjälp när det krävs. Då du förstår vikten av struktur och ordning i ditt arbete är du metodisk, systematisk och planerar uppgifterna innan du sätter igång. Du har god kommunikativ förmåga, är bekväm med andra människor och känner dig avslappnad i sociala situationer.

Sök jobbet här!

TRUMPF rekryterar resande servicetekniker till flera orter. Nedan hittar du alla jobb. Följ länken och sök jobbet på den ort där du vill utgå ifrån.

All images by TRUMPF Group