1. BRAVURA
  2. Recruiter program

Recruiter program

Ditt instegsjobb till rekryteringsbranschen

Första stegen till din nya karriär som rekryterare

Vill du göra karriär som rekryterare på Bravura? Då är vårt Recruiter Program din nästa utmaning och ditt första riktiga steg till rekryteringsbranschen. Hos oss får du rätt förutsättningar för att bli en framgångsrik rekryterare. Efter programmet erbjuds du en tillsvidareanställning hos Bravura på den ort där du genomför utbildningen.

Vi söker dig som

  • Är målfokuserad och tävlingsinriktad. Du vill alltid utmanas, utvecklas och vinna!
  • Håller vad du lovar, agerar professionellt och är affärsmässig i alla lägen
  • Är beredd att gå den extra milen för att lyckas

Dina fördelar med recruiter program

Under programmet får du och dina nya kollegor lära er allt ni behöver veta om rekrytering från våra skickliga och erfarna rekryterare.

Bli en skarp rekryterare på 6 månader

Lär dig av och tillsammans med inspirerande kollegor

Jobba med företag inom olika branscher

Rekrytera profiler inom olika områden

Programmets upplägg

Recruiter Program pågår under 6 månader och innefattar både teoretiska och praktiska moment. Efter slutfört program erbjuds du en tillsvidareanställning på Bravura och du kan fortsätta din karriär som rekryterare. Utbildningen sker primärt på den ort du söker till, men vissa delar sker digitalt.

Del 1 - Rekryteringsprocessen

En teoretisk genomgång av Bravuras rekryteringsprocess och hur du som rekryterare jobbar kompetensbaserat med att matcha rätt kompetens mot din uppdragsgivares behov. I del 1 ingår både teori och fiktiva praktiska moment för att förbereda dig på allt från annonsskrivning till kandidatintervjuer.

Del 2 - Skarpa rekryteringsprocesser

Genomför skarpa rekryteringsprocesser och öva på direktkontakt med både kunder och kandidater. I den här delen fortsätter din utveckling, men i ett skarpt läge och utanför din ”learning zone”.

Del 3 - Certifiering

Efter avklarat program blir du certifierad rekryterare hos Bravura och du erbjuds en tillsvidareanställning hos oss på den ort där du genomför utbildningen.

Om rollen som rekryterare

Som rekryterare driver du rekryteringsuppdrag till Bravuras kunder. Du har eget ansvar för hela rekryteringsprocessen vilket innefattar möte hos kund för kravprofil, annonsering, CV-urval, search, intervjuer, referenstagning och avtalsskrivning. Du driver flera rekryteringsprocesser parallellt och arbetar även med merförsäljning och kundrelationer i nära samarbete med vår försäljningsavdelning.
Du ingår i ett team med fler rekryterare, rekryteringsassistenter samt en rekryteringsansvarig. Genom Recruiter Program får du grundläggande utbildning om rekrytering, branschen och Bravuras affärsmodell. Du ges stort eget ansvar och har goda möjligheter att påverka både din egen och Bravuras utveckling. Vi arbetar med kompetensbaserat urval för en mer fördomsfri rekrytering.

 

Utbildning, erfarenhet och personlig egenskaper

Vi söker dig som har akademisk examen och uttrycker dig mycket väl i tal och skrift, även på engelska. Det är meriterande om du har erfarenheter från kundrelationer, service och försäljning.

Utöver det är dina personliga egenskaper viktigast. Vi tror på människors potential att utvecklas. Med rätt inställning och engagemang finns det egentligen inga begränsningar för vad du kan uppnå. Om du jobbar hårt för att bli en vinnare och har rätt inställning så tror vi att du kan lyckas även om du inte hunnit skaffa dig så mycket erfarenhet.

Värdegrunden hos oss handlar om att vara målinriktad, pålitlig, inspirerande och generös och vi låter dessa värderingar styra våra handlingar. Om du delar dessa värderingar så kommer du lätt att trivas hos oss!

Övrig information

Plats: Något av Bravuras kontor
Lön: Fast + provision enligt överenskommelse

Att jobba på Bravura

Hos oss får du vara del av en tillväxtresa och en företagskultur som präglas av gemenskap, högt driv och resultatfokus. Vi tror på dig, ditt engagemang och din potential att utvecklas. Din resa börjar här!

Starta din karriär inom rekrytering hos oss

Att jobba hos oss är ganska likt idrotten, där hård träning och hög aktivitet har direkt koppling till både individuellt och gemensamt resultat. Du ansvarar för din egen utveckling samtidigt som du har riktigt bra förutsättningar i form av både stöd från kollegor och verktyg.

Vad vi gör

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag med fokus på Next Gen Professionals – det vill säga talanger i början av karriären. Vi förmedlar jobb och vi hjälper företag att hyra eller rekrytera kompetens inom:

  • IT & Tech
  • Business Administration
  • Sales & Customer Support

Med närvaro i hela Sverige hjälper vi både små och stora företag inom olika branscher. När vi är framgångsrika får människor jobb och företag stärks genom kompetens. I dag är vi ett av de snabbast växande rekryterings- och bemanningsföretagen i Sverige.

Hur vi särskiljer oss

Den största skillnaden mellan oss och liknande aktörer är vårt engagemang. Det är den viktigaste ingrediensen för att skapa värde och framgång för våra kunder. För oss betyder engagemang att vi bryr oss om kundens affär lika mycket som de själva gör. Som rekryterare är det du och dina kollegor som levererar engagemang till våra kunder. Varje dag!

företagskultur

Visa engagemang, inspirera, bli inspirerad, hjälp andra att lyckas och ha kul!

Värdegrunden hos oss handlar om att vara målinriktad, pålitlig, inspirerande och generös och vi låter dessa värderingar styra våra handlingar. Om du delar dessa värderingar så kommer du lätt att trivas hos oss!

Träna på jobbet

Vi tror på en aktiv livsstil och att träning har direkt positiv inverkan på prestation och resultat. Hos oss får du möjlighet att träna på jobbet och vi bjuder på träning på arbetstid!

Work hard play hard

Hos oss är det viktigt att ha kul och att göra saker tillsammans! Vi åker ofta på företagsresor och vi har dessutom en årlig gala där vi hyllar enastående prestationer. Sen gör vi massor andra roliga saker tillsammans för att bygga gemenskap och företagskultur.

Work hard play hard

Möt några av dina blivande kollegor

NOELLE GUSTAFSSON

Rekryterare, Göteborg

’’Det bästa med mitt jobb är att jag får ta stort ägandeskap och ha kontakt med många spännande företag och kandidater. Dessutom är företagskulturen på Bravura fantastisk. Jag blir både motiverad och uppskattad på samma gång."

VICTOR RUNDBERG

Rekryterare, Stockholm

"I rollen som rekryterare får jag möjlighet att träffa både intressanta kandidater och beställare. Därtill får jag jobba med världens bästa kollegor, vilket ger mig massor av energi och inspiration."

Våra kontor

Stockholm, Hornstull

Hornsbruksgatan 28, 117 34 Stockholm

Stockholm, Stockholm 01

Hammarbybacken 27, 120 30 Stockholm

Göteborg

Nordstadstorget 6,411 05 Göteborg

Malmö

Stora Varvsgatan 13A, 211 18 Malmö

Uppsala

Rum: A248, Ulls väg 29a, 756 51 Uppsala

Linköping

Djurgårdsgatan 11, 582 29 Linköping

Jönköping

Bredgränd 2B, 553 20 Jönköping

Helsingborg

Båthusgatan 9, 252 67 Helsingborg

Växjö

Storgatan 82A, 352 46 Växjö

Kalmar

Bredbandet 1, 392 30 Kalmar

Gävle

Norra Kungsgatan 1, 803 20 Gävle

Sundsvall

Rådhusgatan 35, 852 32 Sundsvall

Luleå

Köpmangatan 44, 972 33 Luleå