Bravuras traineeprogram gav Marcus en perfekt start inom försäljning
  1. BRAVURA
  2. Insights
  3. Bravuras traineeprogram gav Marcus en perfekt start inom försäljning

Bravuras traineeprogram gav Marcus en perfekt start inom försäljning

I Bravuras Sales Trainee Program blandas teori med praktiskt arbete och efter sex månader har du lärt dig grunderna inom försäljning. Marcus Aicardi är en av alla som gått utbildningen, och idag är han Account Manager på Bravura.

"Det jag verkligen gillar med jobbet som säljare är att jag utvecklas både professionellt och privat."

- Marcus, Account manager

Efter sina ekonomistudier ville Marcus Aicardi nischa in sig på sälj. Utan tidigare erfarenhet började han på Bravuras Sales Trainee Program där han lärde sig grunderna inom försäljning samtidigt som han fick testa sina nya kunskaper i praktiken. Idag är han Account Manager på Bravura och får jobba med det han älskar mest: att sälja.

Vad fick dig att söka dig till just Bravura?

  • Jag fastnade för upplägget på Bravuras traineeprogram. Jag ville lära mig mer om just sälj men hade inte jobbat med det tidigare så det kändes som en perfekt start att kunna växla utbildning med praktiskt arbete.

Vad var det som lockade med just sälj?

  • När man tänker efter säljer nästan alla något varje dag. Du säljer in dig själv i olika sociala sammanhang eller övertygar din sambo om att se en viss film. Allt handlar om sälj i grund och botten. Det gillar jag verkligen med säljyrket – att jag utvecklas både professionellt och privat.

Hur upplevde du Bravuras traineeprogram?

  • Väldigt lärorikt. Vi fick lära oss försäljning från grunden och sätta våra kunskaper på prov direkt genom att börja ringa. På utbildningstillfällena kunde vi sedan gå igenom alla frågor vi samlat på oss. Det var en bra kombination.
  • Jag gillade att jag kunde bolla tankar och idéer med de andra säljarna som också gick utbildningen. Alla hade olika erfarenheter sedan tidigare så vi fick mycket utbyte av varandra.

Efter utbildningen blev du erbjuden jobb som Säljare / Account Manager på Bravura. Vad gjorde att du tackade ja?

  • Bravura checkar av alla mina kriterier för ett bra jobb: fokus på sälj, utbildning, drivna kollegor och närvarande chefer. Jag fick ett gott intryck av Bravura och alla medarbetare redan under rekryteringsprocessen så jag tackade ja på en gång och har inte ångrat mig. Jag hittade hem på Bravura.

Nyfiken på Bravuras sales trainee program?

Under sex månader går du igenom grunderna inom försäljning genom utbildning och praktiskt arbete tillsammans med dina kollegor. Du lär dig bland annat mötesteknik, prissättning, förhandlingsteknik och kundvård. Efter avslutad utbildning tilldelas du ett diplom och kan fortsätta din karriär som Account Mananger hos oss på Bravura. Se alla lediga jobb >>