Hyrrekrytering - ett smartare sätt att rekrytera

Hyrrekrytering

Ett smartare sätt att rekrytera

Hyrrekrytering är ett tryggt och smart sätt att rekrytera. Vid en hyrrekrytering inleder ni med att hyra in en konsult och kan ta beslut om rekrytering vid ett senare tillfälle. Vi tar hela risken och står som arbetsgivare under hela perioden, varpå ni anställer personen om ni känner att det passar er. Ett konsultuppdrag på heltid är ett utmärkt sätt för en organisation att ta in ny kompetens och senare avgöra ifall personen ska anställas permanent.

Varför ska du välja Bravura?

Vi drivs av att förstå varje kunds specifika behov på djupet för att kunna vara en pålitlig partner som snabbt och effektivt hittar rätt kompetens. Det är vår roll och det vi är experter på. Hos oss får du störst engagemang i varje uppdrag. Engagemang i kombination med att ständigt optimera hur vi jobbar för att tillsätta uppdragen är de framgångsfaktorer som gör att vi kan skapa värde för just ditt företag.

Vill du bli kontaktad?

Vill du veta mer om hur hyrrekrytering kan underlätta er vardag? Lämna dina kontaktuppgifter så hör vi av oss.

 

Jag vill bli kontaktad

Dina fördelar med hyrrekrytering

Genom hyrrekrytering minimerar ni risken för dyra felrekryteringar och säkerställer en lyckad matchning genom att ta beslut om fortsatt anställning efter konsultperioden löpt ut. Tiden som ni behöver lägga på en rekryteringsprocess kan istället användas till att fokusera att nå era affärsmål och driva er verksamhet framåt.

Minimera risk

Undvik risk för felrekrytering genom att testa på en anställning under 9 månader. Vi tar arbetsgivaransvaret och säkerställer att alla parter är nöjda.

Nå rätt kandidater

Genom vår kunskap om kandidatmarknaden och datadriven kandidatanskaffning når du ut till rätt kandidater.

Spara tid

Vi sköter processen och du kan fokusera tiden på din core business, medan vi hittar rätt medarbetare.

Få resultat

Våra rekryterare förstår ditt behov på djupet och jobbar dedikerat för att hitta rätt person för det specifika behovet.

Så går det till från uppstart till tillsättning

Precis som människor är unika så skiljer sig varje rekryteringsprocess åt. Vid hyrrekrytering ser processen ut precis som vid en vanlig rekrytering. Vi jobbar agilt och med fokus på ständig förbättring för att förbättra rekryteringsprocessen för alla involverade. Vill du veta mer om hur processen fungerar? Läs mer här >>

Rätt kompetens utifrån ert behov

Att driva ansökningar och göra urval kräver effektiva arbetssätt och fokus på rätt person på rätt plats. Vi jobbar datadrivet och fördomsfritt för att skapa värde för både kund och kandidat.

Kompetensbaserad metodik för rätt urval

Att utvärdera en så komplex varelse som människan är inte lätt och det är dyrt att felrekrytera. En kompetensbaserad rekrytering hjälper er att undvika onödiga kostnader och tar bort det subjektiva tyckandet vid beslutsfattandet genom att basera urvalet på mer sakliga grunder. Alla ansökningar bedöms utifrån samma egenskaper och krav.

Datadriven kandidatanskaffning

När vi rekryterar åt er är det ert varumärke som är i fokus. Genom timing, digitala kanaler och mätning konverterar vi trafik till ansökningar från rätt kandidater. Idag annonserar vi på de största jobbsökarsajterna och kompletterar inflödet av ansökningar genom i sociala medier och sökningar i egna och externa nätverk. Alltid med med fokus på konvertering.

Vill du ha insikter om kandidatmarknaden?

Till Insights