DJI_0262

Video

Eventet Häsla som konkurrensmedel genomfördes den 26 september 2019. Här kan du se hela eventet!

Se video

Hälsa som konkurrensmedel

Välkommen till ett event på temat Hälsa som konkurrensmedel. Det här kostnadsfria eventet riktar sig till dig som är VD eller till dig som jobbar i en högre HR-befattning och vill skapa en arbetsplats med fokus på hälsa och välmående i syfte att öka välmående och prestationen hos dina medarbetare. Anmäl dig via formuläret nedan!

när-2
När

26 september 2019, klockan 07:45 - 09:40

var-1
Var

Bio Rio, Hornstull Strand, 117 39 Stockholm

vem
Vem

För dig som är VD eller jobbar i högre HR-befattning

Talare

Johan Olsson, Skidåkare

Johan Olsson är känd för att inte lämna något åt slumpen. Han har målmedvetet siktat på att lyckas och att nå ända fram. Han har lyckats, han har vunnit och stått högst upp på prispallen. Men vägen dit har inte varit enkel. Här delar han med sig av sina erfarenheter och vill inspirera andra att börja reflektera över sitt tankemönster och ge verktyg för att vara lyckligare och mer effektiv i vardagen. 

Fredrik Karlsson, VD och grundare, Twitch Health

Med bakgrund från GIH och Karolinska Institutet brinner Fredrik för att skapa energi och välbefinnande för individ, företag och samhälle. I 20 år har han arbetat med företagshälsa och hjälpt kunder som Spotify, Karolinska Institutet och Länsförsäkringar. Här delar han med sig av insikter kring hur man skapar ett framgångsrikt hälsoarbete som når hela företaget, inte bara de redan frälsta. För mer info om Fredrik och Twitch, besök www.twitch.se

 

Amanda Forssell, People&Culture, Bravura

Amanda jobbar som People & Culture Manager och driver bland annat hälsoarbetet på Bravura. En av de större satsningar som Amanda genomfört inom området är träning på arbetstid. Här ger hon inblick i det dagliga arbetet med aktiv livsstil i bolaget och ger exempel på hur hälsoarbetet ger positiva effekter.

Martin Sander, VD, Bravura

Moderator för eventet. Som VD på Bravura går Martin i fronten för aktiv livsstil och missar aldrig ett tillfälle att träna med sina kollegor. Han har sedan starten varit aktiv med att underhålla bolagets hälsoprofil och är bland annat initiativtagare till skidloppet Bravura Stockholm Ski Marathon.

Agenda

Frukost serveras från kl 07:30

07:55 Intro - Martin Sander, Bravura
08:00 Del 1 - Amanda Forssell, Bravura
08:15 Del 2 - Fredrik Karlsson, Twitch Health
08:50 Del 3 - Johan Olsson
09:40 - 10:00 - Frågestund och mingel

Du får även...

Gratis träningsserie på Barry's Bootcamp

Du som deltar på eventet får möjlighet att träna med oss vid tre tillfällen under hösten.

Mer info - Träna med Bravura och Twitch

En kostnadsfri workshop för din ledningsgrupp

För dig som vill öka medvetenheten om hälsans positiva effekter på ditt bolag erbjuder vi en kostnadsfri workshop tillsammans med din ledningsgrupp på temat hälsa som konkurrensmedel.

Mer information

Övrig information

Det här är ett kostnadsfritt event som anordnas i samarbete mellan Bravura och Twitch Health. Om du har frågor eller funderingar går det bra att kontakta Otto Johansson på Bravura. Antal platser är begränsat och målgruppen är VD:ar och personer i högre HR-befattningar.

Biljetter

I samband med din anmälan får du en bekräftelse skickad till den mail som du anger. Denna bekräftelse funkar även som din biljett till eventet.

Är du anmäld, men har fått förhinder?

Maila senast 48 timmar innan eventet. Eventet Hälsa som konkurrensmedel är ett kostnadsfritt event med ett begränsat antal platser. Avgiften för en ”no show” är 400 kr exkl. moms och beloppet kommer att faktureras det företag som du representerar.

Kan du inte komma den 26/9? Prenumerera på våra events!

Prenumerera