Stora_Torget_Linköping_webb

Bemanningsföretag i Linköping

Vi hjälper dig med bemanning i Linköping

Det finns tillfällen då företag behöver hyra in personal, på heltid eller deltid, för att möta arbetstoppar eller täcka upp vid vakanser och ledigheter. Bemanning är då en tjänst som snabbt underlättar vardagen för och skapar flexibilitet i verksamheten.

Står ditt företag inför arbetstoppar, föräldraledigheter eller andra vakanser? Eller ska ni växa och behöver ta in ny kompetens? Vi hjälper er att skapa flexibilitet genom att hyra in tillfällig personal och kompetens under de perioder då behov finns.

Bemanning för dina behov

Bravura är ett bemanningsföretag och rekryteringsföretag som idag har samarbeten med flera företag i Linköping och Östergötland. Vi hyr ut personal inom tjänstemannaområdet och har lång erfarenhet av att bemanna med konsulter i allt från kundtjänsten till mer seniora roller med krav på specialistkompetens.

Tryggt sätt att säkra personalstyrkan 

Med bemanning tar vi hela arbetsgivaransvaret och säkerställer rätt uppföljning. Vi ser även till att kollektivavtalen följs och att både kund och konsult är nöjda.

Hyr först och anställ senare

Funderar ni på att rekrytera permanent? Vi har en lösning som ger ett tryggt och flexibelt sätt att växa er verksamhet. Den kallas för riskfri rekrytering och innebär att ni inleder med att hyra in en konsult och fatttar rekryteringsbeslut senare. Vi är arbetsgivare under perioden, varpå ni anställer personen när det passar er.

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa ditt företag?

Lämna dina uppgifter i formuläret så återkommer vi till dig. Vi vill gärna höra mer om ditt specifika behov och hitta en lösning som kan underlätta din vardag.

Pil-1

Lämna dina kontaktuppgifter så hör vi av oss

Vi finns i Mjärdevi

Vi har valt Mjärdevi Science Park som en strategisk plats med närhet till både universitetet, företagen och staden. Idag är vi 5 personer på kontoret i Linköping som jobbar med leverans och försäljning av bemanning och rekrytering. Vi träffar dagligen kandidater för intervjuer och bjuder mer än gärna hit våra kunder för ett möte.

Välkommen till oss på Teknikringen 9, 583 30 Linköping!

Bemanning av konsulter i Linköping utifrån ert behov

Vi hjälper er att bemanna upp med rätt kompetens vid tillfällen då ni har behov. Vi har ett starkt track record av att bemanna med konsulter inom de vanligaste områdena som exempelvis IT, administration, kundtjänst, teknik, ekonomi med mera. Bland våra kunder finns både startups, medelstora bolag och större företag med personalbehov inom tjänstemannaområdet. Inget uppdrag är för stort eller för litet. Vi anpassar våra lösningar utifrån era specifika behov och jobbar långsiktigt för att bygga ett starkt samarbete.

Tjänsteområden

Vi bemannar er verksamhet med rätt kompetens vid de tillfällen ni behöver det som mest. Vi har lång erfarenhet av bemanning inom de vanligaste områdena som IT, ekonomi, administration, kundtjänst med mera. Vill du veta mer? Kontakta oss via formuläret ovan. 

IT/TECH

Systemutvecklare, Ingenjörer, Testare, IT-projektledare, IT-support, Fält-tekniker med mera

Business Administration

Redovisningsekonomer, Ekonomiassistenter, Inköpare, Logistiker, Administratörer, HR-specialister med mera

Sales & Customer Support

Kundtjänstmedarbetare, Account Managers, Innesäljare, Ordermottagare, Digital Marketing Specialists med mera

Trygghet för kunder och anställda

Bravura är ISO-certifierade inom kvalitet och miljö, auktoriserat bemanningsföretag av Kompetensföretagen och alla våra anställda är anslutna till kollektivavtal. Det innebär en trygghet för både kunder och medarbetare.

ISO-certifierat och auktoriserat bemanningsföretag - Bravura

 

VARFÖR VÄLJA BRAVURA?

Vår filosofi är att det ska vara enkelt att vara kund hos oss. Du ska kunna känna att vi månar om dig, att vi har hög kompetens och att vi jobbar dedikerat för att dig. Vi drivs av att förstå ditt specifika behov på djupet för att kunna vara en pålitlig partner som snabbt och effektivt hittar rätt kompetens. Genom att välja oss kan du fokusera på er kärnverksamhet, medan vi löser bemanning av rätt kompetens. Så underlättar vi din vardag!

Nöjda kunder

Enligt en oberoende mätning från Svenskt Kvalitetsindex (SKI) har vi nöjdare kunder än branschgenomsnittet. Det som våra kunder ser som särskiljande egenskaper är:

  • Enkelhet att vara kund
  • Vi månar om våra kunder
  • Pålitlighet
  • Tillgänglighet

Nöjda konsulter

Vi har en tydlig dialog och följer löpande upp med alla våra konsulter på uppdrag hos våra kunder i Linköping. Varje konsult har en dedikerad kontaktperson som löpande stämmer av med både dig som kund och med konsulten för att säkerställa att alla parter är nöjda. För oss är konsultvården central då vi vet att engagerade medarbetare skapar resultat! Vi mäter och följer löpande upp medarbetarengagemanget hos våra konsulter och strävar mot att ha branschens nöjdaste konsulter.

Kompetensbaserad metodik

Vi jobbar med kompetensbaserade urval och gör fördomsfria bedömningar av kandidater när vi rekryterar våra konsulter. Det innebär att vi skapar urval som baseras på sakliga grunder, där kompetenser, erfarenheter och potential är avgörande för matchningen. Metoden kallas för kompetensbaserad rekrytering där kandidatens kompetenser, personliga egenskaper och arbetslivserfarenhet är avgörande för en lyckad matchning. Genom att använda den metodiken säkerställer vi rätt konsulter på plats hos dig du köper bemanning och hyr konsulter av oss.

Med tillväxt i fokus

Bravura grundades 2008 av två studenter med ambitionen att stärka människor och företag genom jobb. En dröm som har resulterat i att vi idag är et väletablerad rekryterings- och bemanningsföretag som blivit nominerade till Gasellföretag 6 år i rad.

Vi planerar att fortsätta vår expansion och lovar att aldrig luta oss tillbaka utan ständigt bejaka vårt entreprenörskap, en drivkraft som skapar värde för våra kunder.

Hittade du inte det du letade efter?

Är det något annat än bemanning ditt företag behöver? Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag vilket innebär att vi hjälper dig med olika lösningar inom kompetensförsörjning. Läs mer om våra andra tjänster här >>

Om du letar efter nästa karriärmöjlighet har du kommit helt rätt. Vi har massor av lediga jobb både för dig i början av karriären och för dig med erfarenhet. Se alla lediga jobb här >>